×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Hanna Verboom zet trouwplannen op laag pitje

Hanna Verboom zet trouwplannen op laag pitje
23.03.2020 -

Hanna Verboom en haar verloofde Ralf weten nog niet wanneer ze gaan trouwen. De actrice en filmmaakster is er nu niet concreet mee bezig.


‘We zijn verloofd, dus die plannen zijn er zeker. We hebben ze nu op een laag pitje gezet. Er gaat een bruiloft komen. De vraag is alleen wanneer…’, aldus de 36-jarige Hanna. Zij en Ralf kondigden in november 2018 hun verloving aan. De twee zijn sinds begin 2017 een setje en kregen vorig jaar juni een dochtertje.

Hanna is nu vooral druk met haar bedrijf Cinetree. Of ze ooit nog terugkeert op het witte doek, weet ze nog niet. ‘Zeg nooit nooit, maar op dit moment heb ik geen plannen in die richting. Ik word nog wel gevraagd, dat vind ik leuk. Het is in elk geval goed voor mijn ego.’