×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Halle Berry plaagt prins Harry

Halle Berry plaagt prins Harry
30.08.2018 -

Halle Berry heeft gereageerd op een opgedoken foto van prins Harry. Op de foto staat de destijds achttienjarige Britse royal op zijn studentenkamer op Eton College en wie een scherp oog heeft ziet een poster van de Amerikaanse actrice aan de muur hangen.


'Ok PrinceHarry, ik zie je,' twitterde ze, met toevoeging van de hashtag HalleBerryPosta, een tekst van Missy Elliotts hit Work It uit 2002. Naast Berry heeft Harry nog een aantal andere foto's van dames in bikini op zijn muur. Andere attributen in de koninklijke kamer zijn fotoboeken, een collectie van theekopjes en een elektrische tandenborstel.

Ook staat er een zwart-witfoto van zijn moeder, prinses Diana, op zijn bureau. Harry was twaalf jaar oud toen zijn moeder stierf door een auto-ongeluk in Parijs, vrijdag 21 jaar geleden.