‘Halle Berry getrouwd met Olivier Martinez’

Halle Berry heeft voor de derde keer haar jawoord gegeven en dit keer is Olivier Martinez de gelukkige. De acteurs zouden zaterdag in een kasteel in het Franse Vallery zijn getrouwd, meldt de Franse website Pure People.

Het burgerlijk huwelijk vond plaats in het kasteel en de religieuze ceremonie in de kapel in het dorp. Zo'n zestig mensen, voornamelijk familie en goede vrienden, waren uitgenodigd. Afgelopen week vertrok het acteurspaar samen met Halle's dochter Nahla (5) per vliegtuig naar Parijs. Olivier is Fransman.

Halle (46) en Olivier (47) leerden elkaar kennen in 2010, op de set van de film Dark Tide. Twee jaar later vroeg hij haar ten huwelijk. Intussen is Halle zes maanden zwanger van hun zoon.

De actrice was eerder getrouwd met honkbalspeler David Justice en met muzikant Eric Benét. Zes jaar geleden verklaarde de Oscarwinnares nog dat ze 'nooit meer' zou trouwen. Met de vader van dochter Nahla, Gabriel Aubry, stapte ze niet in het huwelijksbootje. Olivier was eerder geruime tijd samen met actrice Mira Sorvino en zangeres Kylie Minogue.