×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Halle Berry bijna beroofd van haar huis

Halle Berry bijna beroofd van haar huis
22.06.2019 -

Een wel erg brutale man heeft Halle Berry in maart bijna beroofd. De 59-jarige Ronald Eugene Griffin had het niet voorzien op haar auto of inboedel, maar op haar hele huis.


De 59-jarige Griffin werd in januari bij Berry’s huis aangetroffen terwijl hij met een slot stond te rommelen, schrijft TMZ. Toen een tuinman hem aansprak, ging hij ervandoor. Enkele maanden later, in maart, was het opnieuw raak. Het verschil: ditmaal had de man een slotenmaker meegenomen. Een van de sloten was al vervangen toen het personeel poolshoogte kwam nemen.

Ditmaal was Griffin een stuk standvastiger – en brutaler. Hij had een eigendomsbewijs van het huis meegenomen en dreigde zelfs de politie te bellen als het personeel van Berry hem niet met rust zou laten. Eenmaal ter plaatse kwam de politie erachter dat het eigendomsbewijs was vervalst. De man moest mee naar het bureau en is aangeklaagd.

Halle Berry had volgens TMZ geen idee wie de man was.