×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Halina en Olcay openen Dwaze Dagen Bijenkorf

2.10.2013 -

Actrice Halina Reijn en modeontwerpster Olcay Gulsen hebben woensdag in Amsterdam de Drie Dwaze Dagen van de Bijenkorf geopend. Hiermee start de jaarlijkse uitverkoop van het warenhuis.


Halina poseerde ook al voor de reclameboekjes van het warenhuis. Het thema van de dertigste editie van de driedaagse actie is Laat het beest in je los.

Toen de deuren in de Amsterdamse vestiging eenmaal opengingen, was het dringen geblazen. Er hadden zich veel mensen voor de winkel verzameld die zo snel mogelijk hun koopjes wilden scoren.

Ook online is de actie een groot succes. Een digitale portier zorgt ervoor dat internetshoppers hun slag kunnen slaan. Maar rond 12.00 uur was er al een wachtrij van een uur.