×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Halfzus Meghan smeekt om einde familieruzie

Halfzus Meghan smeekt om einde familieruzie
24.12.2018 -

Samantha Markle, de halfzus van Meghan, heeft wederom van zich laten horen. Via een emotionele kerstkaart, die geplaatst is in The Mirror, vraagt Samantha haar halfzusje 'om de ruzie met papa te beëindigen'.


Samantha is bang dat hun vader de volgende kerst niet meer haalt vanwege zijn slechte gezondheid. 'Papa heeft geprobeerd contact met jou te zoeken en is erg gekwetst dat je hem tot nu hebt genegeerd. Het leven is kort en je weet zelf ook dat het een lieverd is. Geef hem alsjeblieft wat vreugde in zijn laatste jaren door te laten zien dat je van hem houdt. De tijd tikt,' aldus Meghans halfzus.

Ondanks haar smeekbede gaat Samantha er niet vanuit dat de hertogin van Sussex gaat reageren. 'Ik hoop natuurlijk dat dat niet het geval is, want het zou erg tragisch zijn als hij er straks niet meer is en deze kwestie onopgelost blijft. Meghan zou het zichzelf nooit vergeven als dit zijn laatste kerst zou zijn en ze geen schoon schip met hem heeft gemaakt.'