×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Half-Nederlandse Grace VanderWaal wint America’s Got Talent

15.09.2016 -

De half-Nederlandse Grace VanderWaal heeft woensdagavond het 11e seizoen van America's Got Talent gewonnen. De 12-jarige Grace was na het bereiken van de finale favoriet om de talentenjacht van de Amerikaanse zender NBC te winnen.


Grace zong tijdens de finale het nummer Clay, dat gaat over pesten en stal daarmee niet alleen de harten van het publiek en de jury, maar ook van de Amerikaanse televisiekijker.

Juryvoorzitter Simon Cowell noemde Grace "de nieuwe Taylor Swift" en jurylid Howie Mandel zei dat de tiener een "levend, schitterend wonderkind is".

De moeder van Grace is een Amerikaanse en haar vader een Nederlander. Het gezin VanderWaal woont in New York. Grace heeft een oudere zus Olivia en broer Jakob.