Placeholder

Hadewych Minis gaat twee keer bevallen

Hadewych Minis krijgt een tweede kindje. De zwangere actrice plaatste vrijdag een echo op Instagram. "Ik ga gewoon twee keer bevallen binnen een half jaar", schreef ze er gekscherend bij. "Eerst begin oktober m'n tweede album en daarna ons TWEEDE KINDJE!!"

De blondine is in februari uitgerekend. "Een grappig toeval is dat Hadewych bij haar eerste zwangerschap een album aan het inzingen was. En dat is nu weer het geval. Ze heeft net de laatste opnames achter de rug", vertelt een woordvoerder aan RTL Boulevard.

Begin 2013, toen zoontje Salvador van haar en partner Tibor Lukács net een jaar was, fantaseerde de Borgman-actrice al over een tweede kind. ''Maar ik weet niet precies wat de goede timing is, omdat ik momenteel zo veel doe'', vertelde ze toen aan het AD. Ze was vorig jaar onder meer te zien in de Hazes-musical Hij gelooft in mij, bracht een cd uit en ging met Mike Boddé op muzikale theatertour. ''Allemaal dromen die uitkomen. Ik geniet ervan. Maar het vergt ook enorm veel energie, omdat alles tegelijkertijd gebeurt'', aldus Hadewych.