×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Hacker steelt naaktfoto’s Paris Hilton

7.05.2018 -

Paris Hilton is twee jaar lang het slachtoffer geweest van een hacker. Paytsar Bkhchadzhyan wist in die periode 130.000 dollar (108.000 euro) en een aantal naaktfoto's te stelen van de 37-jarige hotelerfgename.


Uit rechtbankpapieren in handen van TMZ blijkt dat de Armeense vrouw geld van Paris en twee anderen heeft gestolen. Ze hackte de bankrekeningen van de socialite. Ook deed ze zich voor als Hilton en gaf Hiltons assistente opdracht om 80.000 dollar (67.000 euro) over te maken naar haar rekening. Verder wist ze naaktfoto's uit Paris' cloud te halen. Het blijft echter onduidelijk wat ze met de beelden heeft gedaan.

Bkhchadzhyan werd in 2017 opgepakt en bekende schuld. Vandaag krijgt ze te horen tot welke straf ze wordt veroordeeld. De openbaar aanklager eist bijna zes jaar celstraf.