Thomas Dekker

Haalt Thomas Dekker híer uit naar zijn ex?

Na amper anderhalf jaar werd onlangs bekend dat oud-wielrenner Thomas Dekker en artiesten- en eventmanager José Woldring geen stel meer zijn. Opvallend, want de twee waren eerst onafscheidelijk.

Zonnige en romantische tripjes waren wat in hun relatie de klok sloeg, hun social media stond vol met gelukkige en liefdevolle foto’s. Ze noemden hun liefde zelfs onvoorwaardelijk. Thomas en José houden de kaken echter stijf op elkaar over hun onverwachte liefdesbreuk. Toch lijkt het er nu op dat de wielrenner subtiele hints probeert te geven via zijn Instagramstories.

Ego

Ego lijkt hierbij een rol te hebben gespeeld. ’Volwassenheid is het besef dat de helft van wat je wilt zeggen niet gezegd hoeft te worden. Het verschil kunnen zien tussen egoreacties en nuttige punten die de harmonie kunnen versterken of je waarden kunnen bevestigen, maakt echt een verschil. Spreek je waarheid betekent niet: spreek met je ego’, liet Thomas afgelopen week weten via een Engelse tekst van schrijver/dichter Yung Pueblo op zijn Insta­stories. Daarop volgde een muurschildering met een man en een vrouw die hun gezicht als een masker afdoen, met de tekst: ’Verberg je ware aard! Draag het masker lang genoeg en je zult geloven dat jij het bent.’

Ontvolgen

Later kwam daar nog bij: ’Liefde is niet: ik geef dit aan jou als jij dat voor mij doet, liefde is: ik geef dit aan jou zodat jij kunt schitteren.’ Het lijkt erop dat Thomas, die altijd vooral wielrenfilmpjes deelde, een boodschap aan zijn ex wil overbrengen. José heeft hem echter inmiddels ontvolgd op social media.

Unknown 4
Unknown 4