Haalt André Hazes hier even flink uit naar zijn zus Roxeanne?

Roxeanne Hazes kwam gisteravond in het nieuws door te zeggen dat ze geen ruzie heeft met haar broertje André. De situatie tussen hen zou ingewikkeld zijn, maar ruzie hebben ze volgens haar niet. André lijkt hier anders over te denken, gezien de foto die hij op Instagram heeft geplaatst.

Daarop staat de tekst, in het Engels: 'Ik hou ervan om te luisteren naar leugens wanneer ik de waarheid weet.' Daarbij schrijft André ook nog: 'Ha!', met en emoji waarmee spierballen worden getoond. Roxeanne zegt dat zij en haar broertje geen ruzie hebben en ze denkt dat het ooit wel weer goedkomt, maar niet nu. André lijkt hiermee aan te geven dat hij er heel anders over denkt. 

In maart staan de twee samen op het podium. Rox denkt dat ze allebei professioneel genoeg zijn om er iets moois van te maken, dat is vorig jaar ook gelukt. 

André heeft geen contact meer met zijn moeder Rachel en met zijn zus. Vermoedelijk komt dit omdat de dames het niet eens zijn met de relatie van André met Monique. Doordat er geen contact is, hebben de oma en tante van André III, de zoon van André en Monique, het ventje nog nooit gezien. 

Ha!

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes01) op

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen