×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gwyneth Paltrow is getrouwd

Gwyneth Paltrow is getrouwd
30.09.2018 -

Gwyneth Paltrow is zaterdag in het huwelijksbootje gestapt met tv-producent Brad Falchuk. De twee gaven elkaar het jawoord tijdens een intieme huwelijksceremonie in The Hamptons.


De ceremonie, die plaatsvond in een grote tuin, werd bijgewoond door sterren als Robert Downey Jr., Cameron Diaz en haar man Benji Madden, Steven Spielberg en Jerry Seinfield en zijn vrouw. Die laatsten organiseerden vrijdag al een 'rehearsal dinner' voor het stel, weet People. 

Voor Gwyneth en Brad, die elkaar leerden kennen in 2010, is dit hun tweede huwelijk. Brad was eerder getrouwd met een medeproducente en heeft uit dat huwelijk twee kinderen. Gwyneth trad in 2003 in het huwelijk met Coldplay-zanger Chris Martin met wie ze twee kinderen heeft: dochter Apple en zoon Moses. In 2014 maakten Chris en Gwyneth wereldkundig dat ze ervoor kozen 'bewust te ontkoppelen'. Twee jaar later was hun scheiding officieel.