Gwyneth Paltrow gaat tóch samenwonen

Waar Gwyneth Paltrow eerder nog deelde bewust niet samen te wonen met haar man Brad Falchuk, is ze nu van gedachten veranderd. De 46-jarige actrice en de 48-jarige televisieproducent hebben na een huwelijk van een jaar toch besloten om te gaan hokken.

‘Het getrouwde leven bevalt ontzettend goed. We hebben een jaar genomen om iedereen in de familie aan het idee te laten wennen en nu gaan we deze maand samenwonen.’ Daarmee doelt Gwyneth op het feit dat zij en Brad allebei twee kinderen hebben uit een eerder huwelijk.

Hoewel de wittebroodsweken voorbij zijn, is Gwyneth nog steeds in de wolken met Brad. ‘Ik ben dol op mijn man. Hij is briljant en heel erg lief. Ik heb het gevoel dat we echt gelijken van elkaar zijn en hij haalt het beste in me naar boven. Ik vind het echt fijn om getrouwd te zijn. Het is heel leuk,’ vertelt ze in InStyle.

Vorige maand zei de actrice nog dat de twee maar vier dagen per week met elkaar doorbrachten. Gwyneth zei toen dat haar coach de levenswijze goedkeurde en haar getrouwde vrienden er jaloers op waren.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen