×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gwen van Poorten gestrand in storm Ierland

17.10.2017 -

Gwen van Poorten is in Ierland maar kan daar door de zware storm Ophelia niet aan het werk. Dat vertelde ze maandagmiddag in De Coen en Sander Show op Radio 538. Ze beleeft heftige momenten in het oog van de afgezwakte tornado.


'Het is vrij heftig. We zijn gisteravond geland en we wisten wel dat er een storm zou komen, maar de redactie had alles goed gecheckt, het zou allemaal wel meevallen. Ik heb dit nog nooit meegemaakt', zei de presentatrice over de storm. Door de storm kan Van Poorten niet aan het werk. 'We zouden vandaag gaan valkenieren en morgen naar een eilandje gaan varen. Als ik nu naar buiten kijkdenk ik: ja, we hebben nu allemaal een heel groot probleem'.

Voordat Gwen met haar crew naar Ierland vertrok, werd nog contact opgenomen met alle betrokken partijen ter plekke. Ook daar dacht men dat het wel zou meevallen met de storm. 'We dachten: we kunnen er wel een beetje omheen draaien, maar we hadden niet verwacht dat het overal compleet platlag en dat we niet eens naar buiten zouden kunnen'.