Gwen Stefani gaat scheiden

Het 13-jarige huwelijk van Gwen Stefani en Gavin Rossdale is tot een einde gekomen. "Hoewel we samen tot de beslissing zijn gekomen dat we niet langer gehuwde partners zullen zijn, blijven we samen toegewijde ouders om onze drie zonen in een gelukkige en gezonde omgeving op te voeden", zo laten de twee muzikanten in een statement aan Amerikaanse media weten.

In de aanvraag voor de scheiding geven Gwen en Gavin aan dat het huwelijk stuk is gelopen op onverenigbare verschillen. Beide hebben hun aanvragen tegelijkertijd ingediend en zijn het er ook op papier over eens dat ze middels gezamenlijk ouderschap hun kinderen Kingston (9), Zuma (6) en Apollo (1) op willen voeden. Eerder dit jaar liet Stefani in een interview met Cosmopolitan merken dat ze er zelf van stond te kijken dat haar huwelijk al zo lang stand hield. "We maken samen zoveel door; het is een wonder dat we zolang samen hebben kunnen blijven."

"Het lijkt plotseling, maar alles was maandenlang voorbereid zodat hun huwelijk snel en gemakkelijk beëindigd kon worden", weet een insider te melden. "Ze hebben eerder problemen gehad, maar probeerden die altijd op te lossen. Maar het lukte op den duur niet meer. Het gevoel was weg."

Een andere bekende van het stel was juist wel verrast door het nieuws waarin de twee vocalisten het einde van hun 13-jarige huwelijk aankondigden: "Ze leken erg gelukkig samen en met hun vier zonen. Ik zag geen tekenen aan de wand."

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen