Guusje’s Woezel en Pip naar theater

Het is alweer meer dan 5,5 jaar geleden dat actrice Guusje Nederhorst op 34-jarige leeftijd overleed aan borstkanker. Haar geesteskindjes Woezel en Pip leven nog steeds voort en worden steeds succesvoller.

In de laatste maanden van haar leven werkteGuusje aan een kinderboek genaamd Woezel en Pip. Woezel en Pip zijn 2 schattigehondjes die hele goede vriendjes zijn.

Ruim een jaar na haar dood werd het eersteWoezel en Pip-boek uitgegeven en sindsdien zijn er meerdere delen verschenen,met veel succes.

Weduwnaar Kane-zanger Dinand Woesthoff isinmiddels weer hertrouwd met Lucy Hopkins. Het stel kreeg in2006 zoontje Jimi Frank. Dean Maddy, het zoontje dat Dinand met Guusje kreeg, isalweer 6 jaar.

Dankzij Dinand en de hulp van BN’ers als Babette vanVeen, Wendy van Dijk en Willeke Alberti zijn Woezel en Pip nog steeds een grootsucces en nu zijn de hondjes zelfs in het theater te bewonderen.

Dinand schreef het verhaal en actrice Bettina Holwerda neemtde rol van vertelster op zich.

Afgelopen zondag ging de voorstelling in première. Welke BN’ers er allemaal aanwezig waren zie je in de fotogallery opde homepage.