×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Guus Meeuwis en Maan in de prijzen

Guus Meeuwis en Maan in de prijzen
7.02.2019 -

Guus Meeuwis is de beste zanger van Nederland en Maan mag zich de beste zangeres van ons land noemen. De twee artiesten kregen de publieksprijzen donderdagavond tijdens de uitreiking van de 100% NL Awards show in The Box in Amsterdam.


Nielson viel in de prijzen met zijn album Diamant waar de hits als IJskoud en Doen durven of de waarheid op staan. André Hazes is met zijn optreden tijdens André Hazes in Ahoy winnaar van een 100% NL Award Live act van het Jaar. Ilse DeLange werd al eerder bekroond met een 100% NL Oeuvre Award.

Davina Michelle was de grote winnares van de avond, zij scoorde de hit van het jaar met haar single Duurt te lang. Ook heeft mag zij zich talent van het jaar noemen. BLØF werd uitgeroepen tot band van het jaar en hun hit-nummer Zoutelande kreeg de prijs voor Meest gedraaide track van het jaar.