GTST-actrice vermoord in New York

Bij een schietpartij in New York zijn vier mensen omgekomen. Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft bevestigd dat twee van de slachtoffers een Nederlandse vrouw en haar zesjarige zoon zijn. Volgens haar zwager zijn die twee slachtoffers Linda Olthof en haar zoon James jr. zijn. Linda kennen we van haar rol als Trudy Pauw in GTST.

De schietpartij vond plaats in een appartement in de New Yorkse wijk Queens. Volgens Amerikaanse media zouden de andere slachtoffers een man en een vrouw zijn. De dader zou zichzelf van het leven hebben beroofd nadat hij de anderen had doodgeschoten.

The New York Post schrijft dat de ex-vrouw met haar zoontje in Nederland woonde en dat ze twee maanden in New York waren zodat het zoontje zijn vader kon zien. De vrouw en haar ex waren verwikkeld in een juridisch conflict over hoe vaak de man hun zoon kon zien.

Buitenlandse Zaken spreekt van 'een verschrikkelijke situatie' en heeft de familie van de Nederlandse slachtoffers op de hoogte gebracht. De nabestaanden krijgen consulaire bijstand.

Linda speelde in 2008 in een aantal afleveringen van GTST de rol van Trudy Pouw, de moeder van Vicky, gespeeld door Liza Sips.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen