×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

GTST-actrice Dilan Yurdakul: ‘Ik had geheime relatie’

GTST-actrice Dilan Yurdakul: ‘Ik had geheime relatie’
15.05.2019 -

Al zeven jaar speelt Dilan Yurdakul het karakter Aysen in Goede Tijden, Slechte Tijden, maar nu is de koek op. In al die jaren dat ze in de populaire soap speelde, kwam Dilan nooit met een vriend op de proppen. Toch was ze niet al die tijd vrijgezel, blijkt nu...


In haar jaren bij GTST was Dilan naar eigen zeggen vrijgezel, waarmee ze een uitzondering vormde op veel van haar collega’s bij de soap, die er dikwijls een roerig liefdesleven op nahouden. Afgelopen najaar werd wel gefluisterd dat ze zou zijn gevallen voor haar soapcollega Dorian Bindels, die Daan Stern speelt. Met hem speelt ze stomende liefdesscènes in de serie, waarbij innig wordt gezoend. Toch wilden ze allebei nooit bevestigen dat er meer speelde dan een werkrelatie.

Toch blijkt Dilan iets verborgen te hebben gehouden: ’Tijdens Goede Tijden heb ik een relatie gehad, maar dat heb ik nooit verteld. Hoelang die relatie duurde en met wie dat was, doet er verder niet toe, het gaat erom dat ik het gewoon niet belangrijk vond om dat te delen.’ Hoewel Dilan realiseert dat het soms handiger is om wél alles te delen met het publiek… ‘Dan vindt het publiek je leuker’, aldus de soapactrice.

Dilan Yurdakul en Anouk Maas nemen binnenkort afscheid van Goede Tijden, Slechte Tijden. Hoe het afscheid precies gaat, is nog geheim, net als hoe het zal aflopen met Dilan’s karakter Aysen Baydar.

Lees het hele verhaal in Weekend. Editie 20 ligt nu in de winkel.