×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

GTST-acteurs bezoeken graf Wik Jongsma

7.11.2017 -

Een groep acteurs die vroeger in GTST speelden, bezoeken nog steeds elk jaar op 7 november het graf van acteur Wik Jongsma. Dat vertelde Winston Post dinsdagochtend op Omroep West. Jongsma, die ruim vijftien jaar in de serie te zien was als Govert Harmsen, overleed op die dag in 2008 aan de gevolgen van prostaatkanker.


“We brengen elk jaar met een groep oudgedienden een bezoek aan het graf van Wik”, vertelde Winston op Omroep West. “We drinken dan een glaasje jenever, daar hield hij veel van, en toosten op zijn leven.” Jongsma ligt op Begraafplaats Sint Petrus Banden in Den Haag. Hier bevindt zich ook het graf van Guusje Nederhorst, die in GTST jarenlang de rol van Roos Alberts speelde. Nederhorst overleed in 2004.