×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Grote zorgen om Britney Spears

Grote zorgen om Britney Spears
6.03.2020 -

De laatste Instagram posts van Britney Spears baren haar fans zorgen. In de reacties onder de foto's, waarin Spears zegt te poseren in een oud badpak van haar oma, vragen fans zich openlijk af of het allemaal wel goed gaat met de zangeres.


Britney’s volgers ‘smeken’ haar te stoppen met het plaatsen van vrijwel dezelfde foto’s, die ze dagenlang achter elkaar online heeft gezet. Op sommige kiekjes is ze samen met haar vriend Sam Ashgari te zien.

‘Britney, stop hiermee! Waar ben je mee bezig? Ben je wel oké?’, vraagt een bezorgde fan, terwijl een ander grapt: ‘Oops, she did it again,’, refererend aan de vele foto’s die de zangeres de laatste dagen plaatste.

https://www.instagram.com/p/B9SS0PDgCLy/?utm_source=ig_web_copy_link

Eerder lag de zangeres al onder vuur omdat ze haar Instagram foto’s zo heftig bewerkt zou hebben, dat ze nauwelijks meer op zichzelf leek.

Lees ook:

Djarno Hofland deelt emotionele post over André Hazes: ‘Ik hou van jou, vriend’

Relatie Gers Pardoel opnieuw in zwaar weer

Liza Sips onthult huwelijksgeheimen: ‘Het wordt niet zo gek als bij Katja en Freek’