×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Groot feest bij Chantal Bles en Robert Doornbos!

Groot feest bij Chantal Bles en Robert Doornbos!
23.09.2019 -

Het is een bijzondere dag voor Chantal Bles en Robert Doornbos! Robert blaast vandaag namelijk 38 kaarsjes uit in het bijzijn van zijn grote liefde en twee gezonde kindjes.


Op Instagram zet Chantal Bles haar man in het zonnetje. ‘Vandaag vieren wij jouw verjaardag! Proosten we op het leven en zullen wij jou extra in het zonnetje zetten want dat heb je verdiend! Wat hou ik bizar veel van jou en wat ben ik een bevoorrecht mens met jou en onze kindjes om mij heen!’

Chantal en Robert hebben een zware en moeilijke periode achter de rug. Vorig jaar ontdekten de artsen een tumor in het lichaam van hun driejarige dochtertje Jada en dat nieuws sloeg in als een bom. Na meerdere behandelingen kreeg hun dochtertje begin dit jaar eindelijk te horen kankervrij te zijn.

Lees ook:

Laatste chemo voor dochtertje Chantal Bles

Dochtertje Chantal Bles gezond verklaard