Groot feest: André Hazes Jr. wordt vandaag 1 jaar

Het is groot feest vandaag. Het zoontje van André Hazes en Monique Westenberg wordt vandaag maar liefst 1 jaar!

'Allerliefste vriendje, vandaag vieren we dat jij er één jaar geleden voor koos op deze wereld te komen als onze zoon. Je was onze grootste wens en die is uitgekomen. Je maakt onze hartjes zó gelukkig met jouw gezellige en lieve karaktertje. Wat zijn we dankbaar dat je zo leuk en gezond bent. Oneindige liefde', schrijft mama Monique stralend bij de aandoenlijke foto van haar zoontje. 

Ook André is maar wat trots: 'Lieve vriend, je bent vandaag 1 jaar jong geworden. Wat fijn om te zien hoe jouw gezicht zo gelukkig staat, elke dag in jouw mooie leventje. Wij doen er alles aan om dat altijd zo te houden. Je bent het liefste, knapste, stoutste, grappigste, bolste, lekkerste en tofste kindje wat wij ons hadden kunnen wensen. En als je dit op een dag terugleest, wil ik dat jij je beseft dat jij het beste bent wat papa is overkomen. Vrienden voor het leven pikkie!', schrijft hij geëmotioneerd bij de foto.

Maar André zou zichzelf niet zijn als er niet nog even een grapje vanaf kon: 'Papa heeft zich met je oom en je opa de pleuris staan prikken voor die ballonnen en slingers. Vergeet dat ook niet als je straks ouder bent!', sluit hij grappig af.