×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Groot alarm bij villa Rihanna in Los Angeles

14.08.2018 -

De politie in Los Angeles is maandagavond met groot materieel uitgerukt naar de villa van Rihanna in de heuvels van Hollywood. De beveiligingsinstallatie in de woning was afgegaan. De zangeres was op dat moment niet thuis.


In een video is te zien dat er meerdere politieauto's voor de deur van de villa stonden. Ook cirkelde er een helikopter boven het huis. Al snel bleek dat het om een loos alarm ging.

De grootscheepse politie-inzet was het gevolg van een inbraak eerder dit jaar bij Rihanna. In mei was een man het huis binnengedrongen en verbleef er minstens een dag. Tegen de politie zei hij later dat hij er was omdat hij seks wilde met de zangeres. Ook toen was Rihanna niet thuis.