×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Grey’s Anatomy-actrice Camilla Luddington getrouwd

Grey’s Anatomy-actrice Camilla Luddington getrouwd
18.08.2019 -

Camilla Luddington, Dr. Jo Wilson in Grey's Anatomy, is zaterdag in het huwelijksbootje gestapt met Matthew Alan. Het koppel gaf elkaar in het bijzijn van zo'n zeventig familieleden en vrienden het jawoord.


De twee kozen voor een romantische en intieme ceremonie aan de kust van Californië. ‘Ik heb altijd tegen Matt gezegd dat ik de oceaan wilde zien’, zei de 35-jarige actrice over haar ideale trouwlocatie. ‘Dat was het enige dat ik wilde.’ Begin vorig jaar maakte ze via Instagram bekend verloofd te zijn.

Luddington en Alan, die vorig jaar te zien was in de Amerikaanse serie Castle Rock, leerden elkaar in 2008 kennen. In 2017 kregen ze een dochtertje.