Eloise

Gravin Eloise openhartig over vriendjes en toekomstplannen

Gravin Eloise, de oudste dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien, heeft woensdag op Instagram openhartig een aantal vragen van haar volgers beantwoord.

Eloise, die vorige maand haar middelbareschooldiploma behaalde, vertelt dat ze na de zomer begint met een studie aan de hotelschool. ‘Ik wil iets met management doen en dan in een hotel’, beschrijft ze haar droombaan. Op dit moment werkt ze in een restaurantje, waar ze klanten kan helpen in vloeiend Nederlands, Engels en Frans. Net als andere meiden, is ook Eloise weleens onzeker. ‘Tuurlijk! Ik denk dat iedereen het wel heeft. Maar je moet je er niet zo gek over maken want het is uiteindelijk alleen maar vervelend voor jezelf. Weet dat je perfect bent op je eigen manier.’

Als haar gevraagd wordt of ze een vriendje heeft, antwoordt ze: ‘Nope haha.’ Dat mensen alleen bevriend willen zijn vanwege haar familie vindt ze overigens ‘echt vervelend’. Zulke mensen blokkeert ze, zo antwoordde Eloise die ook vertelde een goede band te hebben met haar grootmoeders. ‘De liefste oma’s ooit.’ Ook wordt gevraagd of haar ouders controleren wat Eloise op social media plaatst. ‘Nee, ze controleren niks maar ik let uit mezelf op wat ik precies post’, antwoordt ze.

LEES OOK:

Zorgen om André Hazes: gebruikt hij verboden middelen?
MONIQUE PLAATST ‘PER ONGELUK’ FOTO MET SCHOONMOEDER RACHEL
HOOP FRANK MASMEIJER VERVLOGEN: EX-VROUW HEEFT NIEUWE LIEFDE

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen