×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Grammy-eerbetoon voor Elton John

16.12.2017 -

Verschillende artiesten brengen op 30 januari een ode aan Elton John. Tijdens de show in Madison Square Garden in New York, getiteld I'm Still Standing - A Grammy Salute, wordt uitgebreid stilgestaan bij de vijftigjarige carrière van de Britse zanger.


Op het affiche staan tot dusver Miley Cyrus, Kesha, Miranda Lambert, John Legend, Chris Martin, Sam Smith en Keith Urban. Elton John is zelf ook van de partij. Hij speelt een selectie van zijn grootste hits.

Het eerbetoon vindt twee dagen na de zestigste editie van de Grammy Awards plaats. De organisatie van de muziekprijzen, The Recording Academy, is verantwoordelijk voor de show. De Amerikaanse zender CBS zendt de special later in 2018 uit.

De zeventigjarige John werd in zijn carrière 33 keer genomineerd voor een Grammy Award en won er vijf. In 1999 kreeg hij ook een oeuvreprijs.