×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gouden Televizier-Ring gaat naar Beau Five Days Inside

Gouden Televizier-Ring gaat naar Beau Five Days Inside
11.10.2018 -

Beau van Erven Dorens is donderdagavond beloond voor het tonen van zijn kwetsbare kant. De presentator won de Gouden Televizier-Ring met Beau Five Days Inside, een programma waarin hij zich onderdompelt in instellingen waar je normaal niet binnenkomt.


Beau was tijdens de opnamen van Five Days Inside niet bang om zijn emoties te laten zien. Hij wilde benaderbaar zijn voor de mensen met wie hij meeliep, legde de programmamaker onlangs uit, ook als dat betekende dat hij met tranen in de ogen ergens stond.

Five Days Inside was een groot succes voor Beau, die jarenlang flop na flop maakte. Met het programma, dat een tweede seizoen krijgt, wist hij meermaals een miljoen kijkers te boeien.

Televizier-Ster

Dat succes werd donderdag bekroond met de Gouden Televizier-Ring. De Luizenmoeder en Expeditie Robinson grepen naast de meest prestigieuze publieksprijs in televisieland. Vorig jaar mocht Arjen Lubach de Televizier-Ring om zijn vinger schuiven voor Zondag met Lubach.

Beau’s presentatiekunsten leverden hem niet alleen de ring op, hij mocht eerder op de avond ook de Zilveren Televizier-Ster voor beste presentator in ontvangst nemen. In die categorie troefde hij zijn RTL-collega’s Johnny de Mol en Humberto Tan af.