×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gouden Film voor Gerard en Joke

6.05.2014 -

De bioscoopfilm Toen Was Geluk Heel Gewoon met Gerard Cox en Joke Bruijs heeft meer dan 100.000 bezoekers getrokken. De komedie is daarom dinsdagmiddag bekroond met een Gouden Film.


Het tweetal ontving de prijs in bioscoop Pathé Schouwburgplein. Toen Was Geluk Heel Gewoon is een laat vervolg op de succesvolle televisieserie over de Rotterdamse buschauffeur Jaap (Cox) en zijn vrouw Nel (Bruijs). In de film komt Jaap in de problemen als hij met een televisie het hondje van zijn schoonmoeder vermoordt.

Het is de vierde Gouden Film die dit jaar is uitgereikt. Eerder bereikten ook de romantische komedies Hartenstraat en Toscaanse Bruiloft en de thriller Lucia de B. deze mijlpaal. Ook werden er al twee Kristallen Films vergeven, voor documentaires die meer dan 10.000 bezoekers trokken. Toen Was Geluk Heel Gewoon draait nog in honderd zalen.