×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Goud voor Jan Smit en Kraantje Pappie

14.12.2014 -

De single Handen Omhoog van Jan Smit en hiphopartiest Kraantje Pappie heeft de gouden status bereikt. Zaterdagavond stapte Kraantje Pappie tijdens het optreden van Jan Smit op het podium van het Mega Piraten Festijn in de Gelredome in Arnhem, waar ze de bijbehorende award kregen uitgereikt.


Voor Kraantje Pappie was het de eerste keer dat hij en gouden award in ontvangst mocht nemen. Hij en Jan Smit leerden elkaar vorig jaar kennen toen ze bij Giel Beelen te gast waren in het Glazen Huis in Leeuwarden. Giel kwam met het idee voor een samenwerking. Toen Jan zijn album Jij & Ik ging opnemen, besloot hij Kraantje te bellen om opnieuw iets samen te doen. Het nummer Handen Omhoog stond in oktober kort op nummer één in de Single Top 100.