×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gordons Rogier wordt weer vader

Gordons Rogier wordt weer vader
15.04.2019 -

Rogier van der Linden, die in 2017 bijna trouwde met Gordon, wordt over een paar maanden weer vader. De Leidenaar maakte maandag via Instagram bekend dat zijn tweede kind onderweg is.


Ine Paauw, die in 2017 deelnam aan Heel Holland bakt, bakte een gender reveal taart voor Rogier. Of hij een zoon of dochter krijgt, deelde de zelfbenoemde bakfietsvader echter (nog) niet met zijn volgers.

Rogier werd bekend dankzij zijn deelname aan Gordon Gaat Trouwen… Maar Met Wie? Hij wist de harten van televisiekijkend Nederland te veroveren, maar niet dat van Gordon. De entertainer besloot uiteindelijk toch niet te trouwen, tot groot ongenoegen van veel kijkers. Rogiers dochtertje Jamie kwam ook voorbij in het realityprogramma. Zo was te zien hoe Gordon voor haar smolt toen hij een tekening van een vlinder van haar kreeg.

Instagram Rogier van der Linden