Gordon

Gordon woest om ‘onzinverhalen’ over hondje

Gordon is opnieuw boos omdat er “onzinverhalen” en “leugens” over hem zijn verschenen. De zanger en presentator vindt het niet kunnen dat onder meer Mediacourant en LINDA.nl onterecht melden dat zijn hondje Toto niet is meeverhuisd naar Dubai.

“Voor de zoveelste keer moet ik mezelf weer verdedigen tegen onzinverhalen en lasterlijke en smadelijke leugens die worden verspreid door mediacourant”, schrijft Gordon dinsdag op Instagram. Eerder sommeerde de zanger de website al om haatreacties onder artikelen over hem te verwijderen. Mediacourant bood excuses aan en schakelde de mogelijkheid om comments te plaatsen onder berichten uit.

Schadelijk

Volgens Gordon verschijnen er sindsdien “gemiddeld drie artikelen per week” die hem “als persoon en als tv maker onderuithalen”, schrijft hij. “Duidelijk is de boodschap niet goed overgekomen en riskeren ze alsnog een gang naar de rechter. Als dan ook nog ‘ serieuze’ sites als Linda.nl schadelijke suggestieve onjuiste berichtgeving gaat overnemen is mijn grens bereikt. Ik moet nu weer een statement maken over mijn hond, kotsenmisselijk word ik er van.”

Visum

De zanger is nu al in Dubai zonder zijn hond, maar dat betekent niet dat het beestje in Nederland achterblijft. “Mijn hond gaat gewoon mee naar Dubai op 17 oktober, ik ben nu in UAE om mijn visum te regelen. Het is werkelijk waar zo schadelijk en schandelijk wat zogenaamde roddelsites weer aanrichten met hun leugens. Ga wat nuttigs doen voor de maatschappij en besteed je tijd aan iets wat mensen beter maakt ipv verziekt!”