Gordon toch weer boos

Hoewel Gordon voortdurend aankondigt zich op positieve zaken te willen richten, kan hij zelf het klagen toch niet laten. Woensdag was het zelfs twee keer raak. De volkszanger beklaagde zich over het feit dat zijn foutgeparkeerde auto was weggesleept door parkeerbeheer. '419 euro, wat een schande,' liet hij via Twitter weten.

Niet veel later wond hij zich ook op over het feit dat Armin van Buuren gezegd heeft bereid te zijn om Nederland in 2014, onder voorwaarden, te vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival. Gordon beweert nu dat dit ooit zijn idee is geweest. Boos tweette hij aan Armin van Buuren: 'Vertel je dan ook even dat ik je 2 jaar geleden al vroeg om mee te gaan?'
Armin van Buuren, Nederlands wereldberoemde DJ, liet onlangs aan Mister Songfestival Cornald Maas weten dat hij geen 'nee' zou zeggen als hij gevraagd zou worden om ons land volgend jaar te vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in Kopenhagen. Van Buuren heeft wel enkele voorwaarden. 'Het wordt dan wel een danceplaat. Als er een goede plaat is en ik krijg carte blanche, wie weet,' aldus de DJ.