×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gordon verliefd op naaktmodel

22.01.2014 -

Gordon is weer verliefd. De 45-jarige volkszanger heeft de knappe yogaleraar en apotheker Chiel Ebbelaar (29) aan de haak geslagen. De jonge Utrechter heeft echter een pikant verleden. Zo poseerde hij enkele malen voor naaktfoto's.


Het leven van Gordon lijkt in veel rustiger vaarwater te zijn gekomen sinds Chiel in zijn leven is. De volkszanger, die de afgelopen maanden veelvuldig in het nieuws was, lijkt een nieuw en positiever pad te zijn ingeslagen. Hij heeft zijn wilde nachtleven ingeruild voor een rustig samenzijn met zijn nieuwe partner.

Chiel is door zijn relatie met Gordon extra in de spotlichten komen te staan. Enkele jaren geleden was de apotheker een favoriet model van een fotograaf, die gespecialiseerd is in erotische foto's van jongemannen. Chiel poseerde minimaal twee keer voor deze fotograaf. En deze beelden laten weinig aan de fantasie over. In de nieuwe Weekend, die woensdag is verschenen, meer over de knappe nieuwe én blote liefde van Gordon.