Gordon

Gordon vast in Zuid-Afrika

Het wordt hoogstwaarschijnlijk een eenzame kerst voor Gordon. De zanger zit vanwege de nieuwe variant van het coronavirus vast in Zuid-Afrika.

‘Gordon zou vanwege zijn herstel tot eind januari wegblijven’, laat zijn manager aan Shownieuws weten. ‘Gelet op de huidige omstandigheden en de nieuwe ontwikkelingen rondom het coronavirus zowel in Europa als in Zuid-Afrika wil hij graag bij familie en vrienden zijn. Met KLM lukt het niet en nu probeert hij via een andere route weer naar huis te komen. Hij heeft een negatieve coronatest gedaan voor deze vlucht en gaat bij thuiskomst alsnog in quarantaine. Waar hij de afgelopen maanden al meerdere malen in heeft gezeten. Mocht dit niet lukken dan zal hij ook in Kaapstad ervoor kiezen in zijn eigen huis te blijven en te wachten op veilige reisomstandigheden.’

Nieuwe variant coronavirus

Maandagavond liet Patty al weten waarom Gordon, ondanks het negatieve reisadvies, toch naar Zuid-Afrika is gevlogen. ‘Hij heeft een zwaar jaar achter de rug en ik denk dat hij daarom in december heeft besloten naar zijn huis in Zuid-Afrika te vliegen’, aldus Patty. De nieuwe variant van het coronavirus is daar nu echter ook opgedoken, waardoor de ziekenhuizen overvol raken. ‘Ik sprak hem vanochtend nog en hij zei: ‘ik neem geen enkel risico, ik ga vanavond nog met een rotgang naar huis’, vertelt de presentatrice.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen