×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gordon sluit zijn koffiezaak Blushing in Rotterdam

Gordon sluit zijn koffiezaak Blushing in Rotterdam
31.10.2018 -

Gordon sluit de deuren van zijn zaak koffiezaak Blushing in Rotterdam. Dat heeft hij vandaag laten weten.


Gordon opende de zaak vorig jaar juni. Het is zijn derde koffiezaak. Zijn locaties in Amsterdam en Blaricum blijven wel gewoon open: 'Ik leg de focus op mijn twee goed lopende zaken en op andere mooie horeca plannen', vertelt hij. 

Volgens het AD zijn het de werkzaamheden aan de Coolsingel en de slechte parkeergelegenheid die ervoor hebben gezorgd dat hij na een jaar zijn zaak in Rotterdam moet sluiten: 'Het is vreselijk jammer, want ik geloofde echt in een dergelijk concept in Rotterdam, maar helaas heeft het toch een andere uitwerking gehad dan ik gedacht had', laat Gordon weten. 

Ondanks alles blijft Gordon realistisch: 'We zijn met Blushing bezig om te groeien, maar als er een stagnatie inzit dan moet je die oplossen en dat heb ik nu gedaan. Er gaat een deur dicht en er gaat vast weer een raam open!'