×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gordon reageert op alle ophef

13.02.2018 -

Het is nogal wat. Het ene moment ben je dolgelukkig op vakantie met je nieuwe, grote liefde en mag iedereen het weten, het volgende moment ben je gewikkeld in een ingewikkelde, juridische procedure tegen diezelfde persoon... Gordon heeft gereageerd op alle ophef.


'Ik kan niet geloven dat iemand die straks een dokters-eed moet afleggen in staat is om zulke onethische dingen uit te halen met dames en heren die niets vermoedend instappen in een roze wolk van liefde', schrijft Gordon op zijn Facebookpagina.

'Ook al ben ik door de wol geverfd met alle teleurstellingen op het gebied van liefde, komt deze toch wederom keihard aan. Het moedwillig iemand voorliegen en bedriegen is voor mij een karaktereigenschap die ik nooit zal accepteren naast mij. Ik blijf er ondanks alles in geloven dat op een dag alles goed komt. Ik wens alle betrokkenen veel sterkte en Kevin wens ik wijsheid en kracht toe want de liefde die ik heb gegeven zal hij moeten missen en die rijkdom is nu zijn grote armoede', vervolgt hij verslagen en duidelijk teleurgesteld.

'Zo ben je de liefde van iemands leven, zijn alles en doordat meneer door de mand is gevallen en ontmaskerd is als leugenaar heb je ineens niet bestaan. Volgens mij weet Nederland wel beter. Wanneer omzeil ik dit soort zieke geesten nou eens een keer… Pfffffff Ik neem een borrel', besluit Goor op zijn pagina.

Echt, 'grote liefde' Kevin Bulgac heeft een heel ander verhaal volgens zijn advocaat.