Screenshot 2022 08 25 15.20.59

Gordon in de piepzak om hondje Toto

Gordon is weer even in Nederland voor opnames, maar wil het liefst met gierende banden naar huis. Toto, één van zijn harige kinders, is opgenomen in het ziekenhuis. Hij vertelt aan Shownieuws dat de viervoeter medisch gezien een ‘aardje naar zijn vaartje’ heeft.

“Toto ligt in het dierenziekenhuis in Dubai, want hij heeft dus ook suiker”, vertelt Gordon. Hij moet zelf lachen om het toeval, want zoals bekend lijdt de 54-jarige zanger zelf ook aan suikerziekte. “Dat is is heel erg, hahaha! Er is ook iets met zijn pancreas. Ja, ik mag er niet om lachen… maar ik vind het zo zielig voor hem.”

Kon hij maar even bij Toto zijn… “Ik heb heimwee. Hij is heel erg ziek maar het komt goed, het is alleen rot dat je op pad bent.”

Hypo

Gordon dacht onlangs dat hij zelf verlost was van zijn diabetes, omdat hij zoveel was afgevallen. Hij stopte met insuline spuiten en kreeg eind juli een hypo, zei hij tegen RTL Boulevard. Zijn bloedglucosegehalte was zo laag geworden dat hij drie uur buiten westen is geweest. Sindsdien houdt hij zich weer keurig aan zijn spuitschema.

Beeld: gordonheuckeroth@instagram