Gordon

Gordon kan zijn geluk niet op: ‘Eindelijk’

Gordon heeft opgelucht gereageerd op het nieuws dat de horeca vanaf 1 juni weer beperkt open mag. “Eindelijk iets van positief nieuws”, zegt de presentator en horeca-ondernemer in een video op Instagram.

“Vanaf 1 juni verwelkom ik iedereen persoonlijk. Ik weet nog niet hoe ik het ga doen met drie zaken maar Jezus wat ben ik opgelucht. Dit is in ieder geval een goed begin”, aldus Gordon, die zijn volgers oproept om in ieder geval al een plekje te reserveren.

‘Ongelooflijk zware tijden’

“Ik hoop ook dat de andere sectoren zo snel mogelijk groen licht krijgen, ook voor alle collega-artiesten die allemaal werkloos thuis zitten. Ongelooflijk zware tijden voor hun”, gaat Gordon verder. “Mijn hart gaat uit naar al die prachtige artiesten die op dit moment niks te doen hebben. Dat vind ik echt verschrikkelijk.”

Gordons horecazaken in Amsterdam en Blaricum zijn al sinds half maart dicht.

30 mensen

Vanaf 1 juni mogen cafés en restaurants 30 mensen tegelijk toelaten. Een maand later wordt het maximum verhoogd naar 100 bezoekers, zo maakte premier Mark Rutte woensdag bekend. Wel moet er gereserveerd worden.

Liever niet de deur uit? Lees de nieuwste editie van Weekend op je smartphone, tablet of computer en blijf op de hoogte van alle showbizznieuwtjes! 

LEES OOK:
NA JARENLANGE STRIJD: RACHEL HAZES HERENIGD MET VADER
MAN TINEKE SCHOUTEN OPNIEUW IN HET ZIEKENHUIS: ‘BIJNA GING HET MIS’
BZV-GEHEIM ONTHULD: YVON JASPERS STUURT PRIVÉDETECTIVE OP BOEREN AF

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen