Gordon en Estelle ingestort

Gordon en Estelle zijn met hun nieuwe reisprogramma op RTL 4 bepaald geen kijkcijferhit voor de zender, die toch al onder vuur ligt de laatste maanden. De tweede aflevering van hun show 'Gorden en Estelle weg ermee' scoorde beduidend slechter dan de eerste, en kijkers lijken massaal afgehaakt te zijn.

Keken er naar de eerste uitzending nog 830.000 kijkers, de grappen en grollen van Gordon en Estelle konden gisterenavond nog maar 568.000 mensen boeien. En daarmee lijkt het debuut van Estelle Cruijff op televisie als presentatrice alles behalve een succes te worden.

Ook voor Gordon zullen de tegenvallende cijfers een flinke domper zijn, voorheen scoorde hij met zijn tv-partner Gerard Joling altijd steevast boven het miljoen. Of een samenwerking tussen de twee heren er ooit nog van komt is uiterst onzeker. Gerard heeft al aangegeven er hard over na te denken om nooit meer samen te werken met Gordon. De uitlatingen in het boek van de entertainer hebben hem zo gekrenkt dat een nieuwe samenwerking uiterst lastig zal worden.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen