×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gordon en Estelle ingestort

13.04.2018 -

Gordon en Estelle zijn met hun nieuwe reisprogramma op RTL 4 bepaald geen kijkcijferhit voor de zender, die toch al onder vuur ligt de laatste maanden. De tweede aflevering van hun show 'Gorden en Estelle weg ermee' scoorde beduidend slechter dan de eerste, en kijkers lijken massaal afgehaakt te zijn.


Keken er naar de eerste uitzending nog 830.000 kijkers, de grappen en grollen van Gordon en Estelle konden gisterenavond nog maar 568.000 mensen boeien. En daarmee lijkt het debuut van Estelle Cruijff op televisie als presentatrice alles behalve een succes te worden.

Ook voor Gordon zullen de tegenvallende cijfers een flinke domper zijn, voorheen scoorde hij met zijn tv-partner Gerard Joling altijd steevast boven het miljoen. Of een samenwerking tussen de twee heren er ooit nog van komt is uiterst onzeker. Gerard heeft al aangegeven er hard over na te denken om nooit meer samen te werken met Gordon. De uitlatingen in het boek van de entertainer hebben hem zo gekrenkt dat een nieuwe samenwerking uiterst lastig zal worden.