Gordon eens met kritiek op Televizier

Gordon schaart zich achter de kritiek die Max-voorman Jan Slagter heeft op de organisatie van de Televizier-Ring. Slagter begrijpt niet waarom het succesvolle Max-programma Heel Holland bakt niet is genomineerd.

Gordon begrijpt Jan Slagter wel, reageert hij op Facebook. Het doet Gordon denken aan vorig jaar toen het programma 'Geer en Goor: Effe geen cent te makken' naast een nominatie greep. Gordon zette zich met Gerard Joling in voor het Nationaal Ouderenfonds. "Tja, dan moet je je een waardig verliezer tonen maar dat is moeilijk als je iets met heel je hart hebt gemaakt'', schrijft Gordon.

"Vorig jaar maakte ik drie programma's die meer dan 2 miljoen kijkers trokken, maar dat is geen graadmeter denk ik. Soms denk ik dat die systemen helemaal achterhaald zijn, ook wat betreft de kijkcijfers. In deze tijd van social media en internetcultuur moet er toch een ander 'eerlijker' systeem zijn die een veel beter beeld geven van iemands populariteit?"

Maandagavond werd bekend dat SynDROOM, Expeditie Robinson en Streetlab genomineerd zijn voor de publieksprijs van beste Nederlandse televisieprogramma. Op 15 oktober wordt de winnaar bekendgemaakt tijdens het vijftigste Gouden Televizier-Ring Gala.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen