×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gordon dolblij met uitspraak rechter

23.04.2018 -

Gordon is blij dat de rechter hem in het gelijk heeft gesteld. Dat laat de entertainer weten. De voorzieningenrechter van de rechtbank in Lelystad oordeelde vanmiddag dat Gordon wel degelijk een relatie had met Kevin B.


'Ik ben blij dat hiermee de leugens die B. over onze relatie heeft verspreid publiekelijk worden rechtgezet. Het is zo pijnlijk geweest om als leugenaar te worden afgeschilderd, terwijl we een geweldige liefdevolle relatie hebben gehad', aldus Goor. Gordon eiste een rectificatie, maar kreeg die niet toegewezen. De rechter oordeelde dat die niet meer nodig is nu Gordon zelf media kan benaderen over het vonnis.

De entertainer laat weten de zaak achter zich te willen laten: 'Hiermee kan nu een streep gezet worden onder deze treurige bladzij in mijn leven en ik kan me weer met volle energie op nieuwe projecten storten'.