Goedele en Nicolette helpen koppels in seksuele nood

Goedele Liekens en Nicolette Kluijver schieten seksueel ingekakte stellen te hulp in het nieuwe RTL 5-programma Sex Academy. Koppels gaan daarin terug de schoolbanken in voor les over liefde en seks en voor tips van de seksuologe en presentatrice.

Op de Sex Academy worden niet alleen onderwerpen als sleur, variatie en fantasieën behandeld, ook zaken als het terugvinden van de spanning en communicatie over elkaars voorkeuren zullen er aan bod komen. Theorielessen worden afgewisseld met praktijkopdrachten: de stellen moeten thuis aan de slag met de tips en opdrachten. Het verplichte huiswerk bestaat onder meer uit seks op een spannende plek, tantraseks, het rekken van een orgasme en het perfecte vluggertje.

De opleiding aan de Sex Academy duurt zeven weken, waarna de stellen volgens RTL zijn klaargestoomd 'voor een leven lang goede seks met voldoende handvatten om hun liefdesrelatie een boost te geven'. Koppels die vinden dat hun seksleven wel een opknapbeurt kan gebruiken, kunnen zich op rtl.nl/sexacademy aanmelden voor het Eyeworks-programma.

Wanneer het programma op de buis komt, is nog niet bekend.