×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Goede Tijden, Slechte Tijden krijgt magazine

6.02.2017 -

De RTL 4-soap Goede Tijden, Slechte Tijden krijgt dit jaar een eigen magazine. Deze zomer komt een serie van vier edities uit die de fans op de hoogte houden met nieuws over de serie, de acteurs en hun personages.


Het eerste nummer van het GTST-magazine verschijnt op vrijdag 7 juli, de dag waarop RTL 4 de cliffhanger van de soap uitzendt. Tijdens de zomerstop verschijnt elke twee weken een nieuw nummer.

Het magazine bevat artikelen over GTST, interviews met de acteurs en reportages. De verhaallijn voor het nieuwe seizoen zal als een rode draad door de uitgaven heen lopen.

GTST Magazine wordt gemaakt in samenwerking met RTL, EndemolShine Nederland en uitgever F&L Publishing Group en verschijnt in een oplage van 80.000 exemplaren.