×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Goed nieuws: zoontje William Rutten mag het ziekenhuis verlaten

Goed nieuws: zoontje William Rutten mag het ziekenhuis verlaten
11.10.2018 -

Het pasgeboren zoontje van William Rutten mag het ziekenhuis verlaten! Ruim een week geleden werd hij met hoge koorts in het ziekenhuis opgenomen.


'Het mooiste nieuws van vandaag, mijn kleine vriend is net 'ontslagen' uit het ziekenhuis en mag weer lekker naar huis!', schrijft een dolblije William op Instagram. 'Kijk dat opgewekte koppie, rot infuus eruit… Dank lieve mensen van het TerGooi voor de vreselijk goede lieve zorg!! Hopelijk tot nooit meer ziens!'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door William Rutten (@williamrutten) op

Wolf Julian werd op 15 september geboren en werd ruim een week geleden opgenomen in het ziekenhuis met hoge koorts. William liet al snel weten dat er na een aantal 'nare onderzoeken' een diagnose was. 'Ondanks dat hij nog even in het ziekenhuis moet blijven voor meer onderzoeken, komt het zeker weer goed', liet William weten. Vandaag mocht zijn zoontje dan eindelijk naar huis.