×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Glennis Grace weer terug op Nederlandse bodem

21.09.2018 -

Glennis Grace is terug op Nederlandse bodem nadat ze deze week in de finale had gestaan van America's Got Talent. Vrijdagochtend arriveerde de zangeres op Schiphol met haar zoon Anthony.


In de finale wist Glennis niet bij de laatste vijf te eindigen. Wel mocht ze aan het begin van de show nog optreden met de Amerikaanse superster Bebe Rexha. Glennis is blij dat ze terug in Nederland is om zich voor te bereiden op de shows in AFAS Live, waarin ze een eerbetoon brengt aan Whitney Houston. 'Die zijn op 5 en 7 oktober, dus daar ga ik maandag meteen mee aan de slag', zei Glennis op Schiphol. 'Dus we vallen niet in een donker gat. Maar sowieso niet hoor, want ik ben echt heel tevreden met wat er allemaal is gebeurd. Hartstikke blij zelfs.'

Glennis stond afgelopen week in de finale van de Amerikaanse talentenjacht. Ruim 12,6 miljoen Amerikanen zagen haar vertolking van het nummer Run van Snow Patrol. Simon Cowell noemde haar optreden 'sensationeel'.