×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Glennis Grace strijdt dinsdagavond voor plek in finale America’s Got Talent

11.09.2018 -

Glennis Grace staat in de nacht van dinsdag op woensdag weer op het podium van de Amerikaanse tv-show America's Got Talent. Ze strijdt met tien andere acts voor vijf tickets voor de grote finale, die volgende week plaatsheeft.


Glennis wist tot nu toe glansrijk de halve finales te halen, met vertolkingen van onder meer Nothing Compares 2 U van Prince en Never Enough uit de film The Greatest Showman, en kon rekenen op lovende woorden van de jury. In de halve eindstrijd neemt ze het op tegen onder meer een koor, een dansgroep, een stand-up comedian en enkele andere zangers, waaronder een operazanger. De uitslag wordt, net als in de kwartfinale, een dag later bekend.

Vorige week werden de eerste vijf finalisten al bekend. De finale wordt gehouden op 18 september, de dag erna wordt de winnaar van een miljoen dollar en een optreden in Las Vegas bekendgemaakt.