×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Glennis Grace openhartig over kinderwens met Levy

Glennis Grace openhartig over kinderwens met Levy
16.05.2019 -

Glennis Grace kan niet wachten om kinderen te krijgen met haar zestien jaar jongere vriend Levy Simon. 'We praten en fantaseren er echt over. Ik hoop echt dat het mij gegeven is', zegt de 40-jarige zangeres in de podcast Real Talk van FunX-dj Fernando.


‘Ik heb altijd gezegd dat ik een groot gezin wilde, ik houd van kids.’ lacht Glennis. ‘Gelukkig is hij iemand die jong vader wil worden. En hij is gek op familie.’ De Lady of Soul hoopt binnen twee jaar een kind te hebben met hem.

Glennis kreeg twee jaar geleden een relatie met gitarist Levy. ‘Ik zat toen best wel in een soort donkere periode in mijn leven. Alles ging goed. Mijn carrière. Maar persoonlijk ging het stukken minder. Ik was niet gelukkig. Hij was de eerste die me buikpijn gaf van het lachen.’ Vanaf het moment dat ze contact hadden, wist Glennis het ‘eigenlijk al gewoon’. ‘Ik wist niet hoe we het gingen doen, want hij is wel een paar jaartjes jonger dan dat ik ben.’ Toch besloten ze er voor te gaan. ‘Wij tweeën voelden dat hele leeftijdsverschil niet. Nog steeds niet. Ik ben nog jonger in mijn hoofd dan dat hij is.’

Pesten

Levy kan het ook erg goed vinden met Glennis’ 12-jarige zoontje Anthony, die het overigens niet altijd makkelijk heeft gehad met een BN’er als moeder. De zangeres vertelt over de keerzijde hiervan. ‘Hij werd gepest. Ik heb het vooral heel erg gemerkt toen hij naar de middelbare school ging’, vertelt Glennis. ‘Er waren dagen dat hij opgewacht werd op school door derdeklassers. Dan moet je vooral mij als moeder hebben.’ Glennis zegt nog dat ze nooit een kind zou slaan, ‘maar kom aan mijn kind als je drie koppen groter bent. Ik pak je aan.’ Gelukkig speelt het niet meer. ‘Nu is het rustig. Nu is het stil.’

Foto: Reni van Maren