×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Glennis Grace door naar finale!

Glennis Grace door naar finale!
13.09.2018 -

Glennis Grace is door naar de finale van America's Got Talent. Dat werd woensdagnacht bekend tijdens een bloedstollende uitslag-show op de Amerikaanse televisie. De zangeres liet voor de uitzending weten zenuwachtig te zijn, en te hopen dat de Amerikaanse kijkers op haar zouden stemmen.


Na haar optreden gisteren in de halve finale van het Amerikaanse programma, met het nummer This Woman's Work, van de Britse zangeres Kate Bush, kreeg Glennis veel lof. Jury-voorzitter Simon Cowell zei zelfs dat Glennis een plek verdiende in de finale van 'zijn' show. Ook online waren er veel positieve geluiden te horen. Veel Amerikaanse kijkers schreven lovende woorden over Glennis op Twitter en andere sociale kanalen.

De finale van America's Got Talent 2018 mét onze eigen Glennis is aanstaande dinsdag. De winnaar krijgt 1 miljoen dollar én mag optreden op de strip in Las Vegas.