×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Glennis Grace door in America’s Got Talent

23.08.2018 -

Glennis Grace is door naar de halve finales van talentenjacht America's Got Talent. De Amsterdamse kreeg genoeg stemmen van het Amerikaanse publiek om de volgende ronde te bereiken.


Tijdens de bekendmaking van de uitslag, waarin het ging tussen Glennis en comedian Samuel J. Comroe, riep presentatrice Tyra Banks om dat beide acts door waren. De Nederlandse zangeres leek dat niet te begrijpen, en liep al teleurgesteld het podium af toen Tyra haar vroeg: 'Hoorde je wel wat ik zei?'.

Na een live-aflevering op dinsdag, waarin de Nederlandse het nummer Never Enough zong uit de film The Greatest Showman, was het grotendeels aan de kijkers om te bepalen wie er een plekje krijgt in de volgende ronde van de talentenjacht. Glennis zat bij de vijf acts waar het meeste op werd gestemd.

De halve finales vinden plaats op 4 en 11 september. Pas na de laatste kwartfinale volgende week wordt bekend op welke datum de zangeres uit Nederland weer in actie komt.

Glennis moest het na de liveshow hebben van stemmers in Amerika. In eerste instantie was haar verteld dat ook mensen in haar thuisland hun stem konden uitbrengen. Een paar uur voor de live-uitzending op dinsdag bleek toch dat er een zogeheten geoblock zat op de stemsite van televisiezender NBC. Hierdoor was het in principe niet mogelijk vanuit buiten de VS een voorkeur voor de Amsterdamse aan te geven. Glennis deelde in haar Instagram Story woensdag echter een van de vele berichten die rondgingen op sociale media om dit via een omweg alsnog te doen.